Over Insultech B.V.

Over Insultech B.V.

Insultech is dé internationale specialist op het gebied van industriële isolatie. Voor alle vraagstukken, variërend van isolatie van tanks en leidingen tot ketelinstallaties en andere toepassingen, bieden wij altijd een passende oplossing. Dit doen wij door met een ervaren team van deskundige engineers en monteurs te werken, waardoor het project vanaf de tekentafel tot aan de plant met de hoogste precisie en deskundigheid uitgevoerd wordt.

Van klein tot groot

Elk project, van klein tot groot, kunnen wij prima aan, dankzij onze bedrijfscapaciteit van 950m2. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Door scherpe inkoop en een efficiënte projectuitvoering verdienen onze offertes de status van concurrerend.

In overleg met u bepalen wij waar wij de isolatiewerkzaamheden uitvoeren: op uw locatie of in onze goed geoutilleerde werkplaats. Deze laatste optie geeft u twee voordelen: de werkdruk op uw locatie neemt aanzienlijk af en uw doorlooptijd tijdens de uitvoering van het project op uw locatie wordt veel korter.